طارم هاشمی
طارم هاشمی را می توان برنجی نامید که توسط کشاورزان توسعه داده شده و مراکز تحقیقاتی و سازمان های دولتی هیچ نقشی در ترویج این رقم نداشتند.
نام برنج طارم هاشمی به واسطه کشاورزی که این نوع برنج را توسعه داده(یوسف هاشمی) بر روی
این برنج گذاشته شده.
علت بازار پسندی و محبوبیت بالای این محصول را می توان ماندگاری بالای
این محصول عنوان کرد به طوری که تا ساعت ها بعد از پخت نرمی و طعم خوب خود
را حفظ می کند.
برنج هاشمی را می توان از مرغوب ترین ارقام خوش پخت ایرانی نامید که
خاستگاه اصلی آن گیلان بوده ولی امروزه در تمام استان های شمالی اَهم از
مازندران و گلستان هم کشت می شود. رنگ دانه در طارم هاشمی سفید متمایل به
کرم و شکل دانه بلند و قلمی می باشد.
برنج دودی طارم هاشمی
برنج دودی هاشمی تولید شده از برنج مرغوب و با کیفیت هاشمی کاملا یک دست مناسب جهت طعم دهی ومعطر کردن غ..
1,200,000تومان
سر لاشه طارم هاشمی
سرلاشه طارم هاشمی باکیفیتجهت تشخیص تفاوت سرلاشه و نیم دانه روی لینک کلیک نمائید...
600,000تومان
سر لاشه هاشمی کشت دوم
سرلاشه طارم هاشمی کشت دوم جهت تشخیص تفاوت نیم دانه و سرلاشه روی لینک کلیک نمایید..
650,000تومان
برنج طارم هاشمی
برنج طارم هاشمی کاملا یک دست و سورت خورده در بسته بندی های 10 و 20 کیلو..
900,000تومان
طارم هاشمی پارساله
برنج طارم هاشمی پارساله کاملا یک دست و سورت خورده به سورت ایزوله و کاملا پلمپ نگه داری گردیده&..
900,000تومان