تفاوت نیم دانه و سرلاشه

کسانی که برنج ایرانی مصرف میکنند اسم نیم دانه لاشه وسرلاشه راشنیده و یا مصرف میکنند

اما تفاوت این ها در چیست

برنج نیم دانه

زمانی که شلتوک برنج وارد کارخانه شالیکوبی  می شود تا کوبیده شده و تبدیل به برنج سفید بشود ممکن است برخی از شلتوک ها نصفه شکل گرفته بوده و یا در مرحله کوبش کار خانه شلتوک سالم خورد شود، در مرحله خروجی  شلتوک های کوبیده شده از الک عبور نموده  و برنج از نصفه تا کامل  از  دیگر  برنج ها جدا شده و در بسته های 75تا85کیلویی  بسته بندی میگردند ، خروجی دیگر که شامل برنجهایی از نصفه کوچک تر هستند به عنوان نیم دانه جدا  میشوند

  • برنج نیم دانه معمولا از نصف برنج کامل کوچک تر وممکن است  همرابا ضایعات کار خانه و یا سنگ ریزه نیز باشد


تصویر بالا نمونه ای از برنج نیم دانه


برنج سرلاشه

برنج کامل از  خروجی کار خونه معمولا درصدی شکسته و ضایعات همراه خود دارد ، جهت جدا سازی ای ضایعات و شکسته ها از برنج کامل برنج را وارد دستگاه بوجاری و سورتینگ نموده تا برنج کاملا یک دست و مجلسی حاصل گردد،  نیم دانه  خارج شده ازدستگاه بوجار و سورتینگ را سرلاشه می نامند که شامل برنج نصف تا کامل شکسته هست که این برنج تمیز و بدون ضایعات می باشد


تصویر بالا نمونه ای از سرلاشه برنج

جهت خرید برنج سرلاشه با کیفیت و تمیز روی لینک خرید کلیک نمائیدو یا میتوانید با شماره تماس  9119109304 تماس بگیرید