تفاوت نیم دانه و سرلاشه
کسانی که برنج ایرانی مصرف میکنند اسم نیم دانه لاشه وسرلاشه راشنیده و یا مصرف میکنند
اما تفاوت این ها در چیست
برنج نیم دانه
زمانی که شلتوک برنج وارد کارخانه شالیکوبی می شود تا کوبیده شده و تبدیل به برنج سفید بشود ممکن است برخی از شلتوک ها نصفه شکل گرفته بوده و یا در مرحله کوبش کار خانه شلتوک سالم خورد شود، در مرحله خروجی شلتوک های کوبیده شده از الک عبور نموده و برنج از نصفه تا کامل از دیگر برنج ها جدا شده و در بسته های 75تا85کیلویی بسته بندی میگردند ، خروجی دیگر که شامل برنجهایی از نصفه کوچک تر هستند به عنوان نیم دانه جدا میشوند
- برنج نیم دانه معمولا از نصف برنج کامل کوچک تر وممکن است همرابا ضایعات کار خانه و یا سنگ ریزه نیز باشد
تصویر بالا نمونه ای از برنج نیم دانه
برنج سرلاشه
برنج کامل از خروجی کار خونه معمولا درصدی شکسته و ضایعات همراه خود دارد ، جهت جدا سازی ای ضایعات و شکسته ها از برنج کامل برنج را وارد دستگاه بوجاری و سورتینگ نموده تا برنج کاملا یک دست و مجلسی حاصل گردد، نیم دانه خارج شده ازدستگاه بوجار و سورتینگ را سرلاشه می نامند که شامل برنج نصف تا کامل شکسته هست که این برنج تمیز و بدون ضایعات می باشد
تصویر بالا نمونه ای از سرلاشه برنج
جهت خرید برنج سرلاشه با کیفیت و تمیز روی لینک خرید کلیک نمائیدو یا میتوانید با شماره تماس 9119109304 تماس بگیرید