طارم هاشمی

طارم هاشمی را می توان برنجی نامید که توسط کشاورزان توسعه داده شده  و مراکز تحقیقاتی و سازمان های دولتی هیچ نقشی در ترویج این رقم نداشتند.

نام برنج طارم هاشمی به واسطه کشاورزی که این نوع برنج را توسعه داده(یوسف هاشمی) بر روی این برنج گذاشته شده.
علت بازار پسندی و محبوبیت بالای این محصول را می توان ماندگاری بالای این محصول عنوان کرد به طوری که تا ساعت ها بعد از پخت نرمی و طعم خوب خود را حفظ می کند.

برنج هاشمی را می توان از مرغوب ترین ارقام خوش پخت ایرانی نامید که خاستگاه اصلی آن گیلان بوده ولی امروزه در تمام استان های شمالی اَهم از مازندران و گلستان هم کشت می شود. رنگ دانه در طارم هاشمی سفید متمایل به کرم و شکل دانه بلند و قلمی می باشد.


برنج دودی طارم هاشمی

برنج دودی طارم هاشمی

برنج دودی هاشمی تولید شده از برنج مرغوب و با کیفیت هاشمی کاملا یک دست مناسب جهت طعم دهی ومعطر کردن غ..

1,200,000تومان

سر لاشه طارم هاشمی

سر لاشه طارم هاشمی

سرلاشه طارم هاشمی باکیفیتجهت تشخیص تفاوت سرلاشه و نیم دانه روی لینک کلیک نمائید...

600,000تومان

سر لاشه هاشمی کشت دوم

سر لاشه هاشمی کشت دوم

سرلاشه طارم  هاشمی کشت دوم جهت  تشخیص تفاوت  نیم دانه و سرلاشه روی لینک کلیک نمایید..

650,000تومان

برنج طارم هاشمی

برنج طارم هاشمی

برنج طارم هاشمی کاملا یک دست و سورت خورده در بسته بندی های 10 و 20 کیلو..

900,000تومان

طارم هاشمی پارساله

طارم هاشمی پارساله

برنج طارم هاشمی  پارساله کاملا یک دست و سورت خورده به سورت ایزوله و کاملا پلمپ نگه داری گردیده&..

900,000تومان

نمایش 1 تا 5 از 5 (1 صفحه)